torstai 19. syyskuuta 2013

Blueberry cupcakes


Elokuussa juhlin omia synttäreitäni ja tarjosin kahvipöydässä yhtenä herkkuna näitä kuorrutettuja mustikkamuffinsseja.

Mustikkamuffinssit
n.15 kpl

- 3 kananmunaa
- 2,25dl sokeria
- 1,5dl voi/margariinisulaa
- 3dl vehnäjauhoja
- 1tl vaniljasokeria
- 1,5tl leivinjauhetta
- 1pss tai rasia pakastemustikoita

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
2. Lisää voisula.
3. Sekoita vehnäjauhoihin muut kuivat aineet.
4. Kääntele jauhoseos varovasti taikinan joukkoon.
5. Lisää jäiset mustikat, varo sekoittamasta liikaa!
6. Täytä noin 2/3 muffinssivuoista taikinalla.
7 Paista 200 asteessa n.15-20 min.

Kuorrutteeksi vatkasin 2dl kermaa, johon lisäsin 200g maustamatonta tuorejuustoa, sekä vaniljasokeria ja sokeria maun mukaan.

Koristeet tein sokerimassasta. Ruusumuotti on tullut Englannista ostetun leivontalehden mukana ja lehdet tein pienellä mistelinlehtimuotilla.

Kyllä maistui!




Ei kommentteja: