sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Jänniä uusia tuulia!

Blogini on kutsuttu mukaan lokakuussa aloittavaan uuteen ja jännittävään Inspiration-konseptiin. Blogin sisältö tulee edelleen jatkumaan samanlaisena opiskelijan leipomuspäiväkirjana, mutta tietysti pienin ripauksin uusia mausteita. Vaikka blogi on vaihtovuoteni ajan elänyt hiljaisempaa eloa, on aika kaivaa leivontatarvikkeet laatikoista ja jatkaa leipomista vuoden aikana kerätyin uusin ideoin!

Tässä lainaus tiedotteesta:
"Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta. Bloggaajalle Inspiration avaa tilaisuuden päästä esille Suomen johtavalla blogisivustolla ja löytää uusia lukijoita.

Blogissani tulee lähiaikoina näkymään TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Halutessasi voit osallistua tutkimuksen pop-up –kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 lahjakorttia"


Toivottavasti vastaatte kaikki ahkerasti tuohon tutkimukseen, josta tosiaankin voi voittaa lahjakortin itselleen! Lupaan kertoa näistä uusista tuulista lisää myöhemmin.

Alkusyksyisin terveisin
Vaahtera

Ei kommentteja: