torstai 24. marraskuuta 2011

Paahdetut kurpitsansiemenet


Paahdetut kurpitsansiemenet


Kurpitsan siemeniä
oliiviöljyä
suolaa
kanelia
neilikkaa
inkivääriä

Huuhtele siemenet, niin että niissä ei ole enää yhtään lihaa tai rihmastoja kiinni.
Laita ne uunipellille levitetylle leivinpaperille yön ajaksi kuivumaan.
Pyörittele siemenet ennen paahtoa kevyesti oliiviöljyssä. Mausta suolalla ja mausteilla. Paista 125C asteessa noin tunti. Pyörittele siemeniä pari-kolme kertaa 15-20min välein. Purkita siemenet ilmatiiviiseen purkkiin, jossa ne säilyvät pari kuukautta (teoriassa, käytönnössä tulevat syödyksi parissa päivässä).



Ohjeen nappasin täältä ja sitten hiukan muokkasin omaan makuun sopivaksi.

Ei kommentteja: