tiistai 12. heinäkuuta 2011

Pestonmakuiset pikkusuolaiset


Nimipäiväkahveillani tarjosin suolapalana torttutaikinasta tehtäviä pikkusuolaisia. Mallia otin Cebicin keittiöstä, kiitos siis sinnepäin!

Tarvitset:
- Torttutaikinaa
- Pestoa
- Fetaa ja/tai mozzarellaa
- Kirsikkatomaatteja
- Tuoretta basilikaa

Leikkaa sulaneet torttutaikinalevyt kolmeen osaan ja viillä "kehykset" joka palaan vajaa sentin päähän reunasta. Viillä kevyesti, älä pohjaan saakka. Täytä pestolla, juustolla ja tomaattiviipaleilla tai -puolikkailla. Paista 225-asteessa 10-12 min. Koristele basilikan lehdillä.

Fetan murustin peston päälle ja mozzarellan ostin valmiiksi minipalloversiona. Laitoin siis osaan mozzarellaa ja osaan fetaa, en sekä että.

Nopeaa, helppoa ja maukasta!

5 kommenttia:

Katiskatar kirjoitti...

Tosi hauskan näköistä! Näitä voiskin tehdä joskus vieraille kun melkein aina on noita aineksia kaapissa :)

H. kirjoitti...

Vautsi, tosi ihania, ja ainekset ovat kohdillaan. Varmasti täydellinen pala suolaisennälkään!

Vaahtera kirjoitti...

Katiskatar ja H. : Kiitos kommenteistanne! Nämä olivat kyllä oivia nopeasti valmistuvia pikkusuolaisia ja aineksetkin löytyy usein kaapista.

cebic kirjoitti...

Ollos hyvä! :)

Vaahtera kirjoitti...

:)