keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Bloggaajien kesäinen piknik

Pari viikkoa sitten oli taas aika tavata blogikollegoja. Tapasimme kauniissa Naissaaren rannassa perinteeksi muodostuneen piknikin muodossa. Viime kesänä en itse ollut mukana, mutta nyt sitten ilokseni pääsin.

Mukana herkuttelivat:
Helmi.fi
Vallan makeeta Titta
Henskis
Makuturisti
Pikku leijonan emo
Katiskatar


Suolaisina herkkuina oli Makuturistin valkosipuli-basilikapizzaa, Katiskattaren kinkkukierteitä, Pikku leijonan emon jauhelihapizzaa ja omatekemääni punasipulifoccaciaa.


Makealta puolelta löytyi sitten Vallan makeeta Titan puolukka-bataattipiirakkaa ja raparperimuffinsseja vaniljakastikkeella, Pikku leijonan emon tiramisua, Helmi.fi:n suklaa-appelsiinikakkua (ja mansikoita!), Makuturistin pannacottaruutuja, Henskiksen sitruunamarenkipiirakkaa ja omatekemiäni chilisuklaamuffinsseja.


Muffinssien syöminen kuulema hieman jännitti, mutta chili toi vain sopivan pientä takapotkua makuun.Minulta löytyy vain yleiskuvia herkuista, mutta blogilinkkien takaa pääsee katselemaan muidenkin kuvia tapaamisesta ja saatavilla on luultavasti myös herkkujen ohjeitakin. Osa on ottanut kauniita kuvia meidän piknikpaikan maisemastakin! Kyllä muuten oli ohikulkijoilla ihmettelemistä meidän eväissä ja etenkin siinä vaiheessa, kun 7 naista räpsii kilvan kuvia niistä. Itse olin aurinkoon nähden huonossa suunnassa ja kuvat jäi vähemmälle.

Kiitos kuitenkin kaikille taas mukavasta herkutteluillasta!

Ps. Kuvat saa klikkaamalla isommaksi!

3 kommenttia:

Vastaleivottua kirjoitti...

Ihanan näköisiä herkkuja ollut teillä. :)

Vaahtera kirjoitti...

Totta, kaikki olivat kyllä laittaneet parastaan :)

miksu kirjoitti...

Voi että kun kiva tapaaminen teillä on ollut, ja ennen kaikkea maistuva.