perjantai 24. kesäkuuta 2011

Kakkuja, kakkuja...

Vähän aikaa sitten tein tilauksesta 3 täytekakkua. Mansikkakakun 7 munan pohjalla ja hedelmäkakun 7 munan pohjalla. Lisäksi varalle pieni 4 munan mansikkakakku. Kaikki kakut olivat laktoosittomia.
Hedelmäkakuissa sisällä mango-limemoussea ja persikanpaloja. Päällä ohut kerros aprikoosihilloa ja hedelmät kiilteellä. Hedelmiä löytyi persikkaa, ananasta, mandariinia, kiiwiä, limeä ja kirsikoita. Reunoilla laktoositonta vispikermaa.


Mansikkakakuissa oli sisällä molemmissa mansikkahilloa, tuoreita mansikoita ja kermarahkaa. Päällä hillosipaus, mansikat ja kiille. Reunapursotukset laktoositonta vispikermaa.Hyvää Juhannusta kaikille :) Toivottavasti säät suosivat jossakin päin Suomea!

3 kommenttia:

iina kirjoitti...

Sulta löytyy kyllä todella kauniita kakkuja täältä! Itse olen vasta hurahtanut kakkuiluun ja ihastelen näitä sun tuotoksia täällä :)

Ajattelin että voisit lisätä mut tohon listalle, mut huomasin vasta nyt että on toinenkin Herkkuhetkiä-niminen blogi :o

Luin myös vanhempia postauksia ja olet ainakin josksu opiskellut elintarvike alaa, ellet vieläkin opiskele. Mutta itsekin opiskelen sitä ja kohta alkaa toinen vuosi ja oon kyllä tosi innoissani kun ei oo enää keittiöpäiviä, niinkun ekana vuonna oli :)

Vaahtera kirjoitti...

Kiitos ihanasta kommentistasi Iina!

Joo kyllä voin linkittää kivan blogisi, jota kävin jo tutkimassa. Sinullakin toinen toistansa kauniimpia leipomuksia! Linkitän sinut Iina Herkkuhetkiä -nimellä, jos sopii?

Opiskelin tosiaan 1,5v. leipuri-kondiittoriksi, mutta sittemmin vaihdoin takaisin "omalle alalleni" ja pidän leipomista harrastuksena enemmänkin. Tsemppiä opintoihin!

iina kirjoitti...

Voi kiitos :) Ja sopii hyvin, kiva kun linkität! :)

Aivan, selvä homma. :)

Ja kiitos tuosta marsipaani/sokerimassa vinkistä! Teenkin niin seuraavalla kerralla :)