keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

MacaronitEnsin pienet pahoittelut blogihiljaisuudesta. Allekirjoittaneella on aikamoinen tentti/deadline-putki, eikä aika meinaa riittää aina edes yöunille. Onneksi kohta helpottaa!

Tosiaan pikkusisko täytti vuosia jo syksyn puolella, mutta tarjoilut odottelevat vielä kuvakansioissa tänne pääsyä. Smurffiteemalla mentiin ja macaronit muuntautuivat sen takia sinisiksi.

Tämä oli kolmas macaronien teko kertani. Ensimmäisellä kerralla ohje oli mielestäni huono ja macaroneista tuli pellillinen macaroskaa. Toinen kerta tapahtui englannissa, jossa perheenäidin toiveesta näitä väkersin. Jouduin soveltamaan ainesosien kanssa, mutta niistä tuli ihan maistuvia. Ulkonäkö ei ollut hääpponen, kun pursotuspussin sijan lätkin ne lusikalla pellille. Nyt kolmannella kerralla, nappasin ohjeen Mansikkamäestä ja sain ne onnistumaan. Tai no...ensimmäinen pellillinen onnistui, mutta toinen läsähti. Ehkä syynä lämmin pelti, joka siis kannattaa näemmä välissä jäähdytellä.

Välissä on väriin sopien mustikkamarmeladia.

6 kommenttia:

Sumi kirjoitti...

Kauniita ja suloisen värisiä!

Sirpa kirjoitti...

niin kauniita kuin karkit

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin hienosti onnistuneet! Väriltäänkin kauniita. Saisipa vielä maistaakin.

Katselen Macaron -kakkusia aina hieman kriittisellä silmällä, kun niitä on lähistöllä ihan joka kadun kulmassa, mutta kaukana ulkoisesti niistä aidoista ja 'oikeista' :-(

www.nami-hiiri.com

Helmi.fi kirjoitti...

Kauniita ja tasakokoisia, pinta tasainen ja koostumuskin näyttää hyvälle -Taidan todella tulla kärpäsenä katsomaan kun näitä teet. Nimimerkillä jo kolmas satsi Macaroneja roskiin...

Helmi.fi kirjoitti...

Sori, neljä satsia roskissa. Taidan olla tällä saralla aika tunari...

Vaahtera kirjoitti...

Kiitos ilahduttavista kommenteista Sumi, Sirpa ja Nami-hiiri!

Helmi.fi: Minulla on juuri pääsiäismacaronit uunissa ja pikku kämmejä kävi niidekin kanssa. Olen kyllä päättänyt nyt treenailla niitä, jotta joku kerta olisin täysin tyytyväinen :D Tuntuu, että ne on sellasta ydinfysiikkaa ja vaatii 200% kärsivällisyyden.