torstai 27. tammikuuta 2011

Kadonneen jäljillä...En tiedä muistaako kukaan, kun olen joskus maininnut keittiössä vierailevista "hiiristä", jotka pihistävät leivontatarvikkeitani. No eräänä päivänä tein kuitenkin kummallisia ja mahtavia löytöjä. Nuo kuvan kaksi kukkamuottia katosivat totaalisesti yli KAKSI vuotta sitten. Käytin niitä viimeksi siis syksyllä 2008. Tässä yhtenä iltana leipoessani käytin alumiinisia leivosvuokia ja kappas mitä niiden pahvikotelosta löytyi! Muottien mukana oli myös eräs tavallinen sydänpiparimuotti, mitä en edes ole osannut kaivata, sekä halloween muffinssivuokia. Tälle kaikelle on onneksi selitys. Silloin kaksi vuotta sitten käytin muotteja siskoni synttäreitä valmistellessa vanhempieni kotona. Alumiinivuokia käytin bebejen tekoon ja takaisin kotiin tullessa olen laittanu muotit talteen niiden rasiaan. Näitä on kyllä metsästetty vaikka mistä ja voitte kuvitella sitä hämmennystä kun ne löytyivät!

Tuo valkoinen rinkula kuvassa onkin sitten tyllan liittimen toinen osa. Se on ollut ties missä jo VUODEN ajan. Pari kertaa olen meinannut uuden ostaa, mutta ajatellut vielä kerran tarkastaa esim. kotikotoa, jos se sinne olisi jäänyt. Siinä se ongelma onkin kun kuljettelee näitä tarvikkeita, että jotains saattaa aina jäädä. Mutta tämä karkulainen löytyi niinkin yksinkertaisesta paikasta, kuin siskoni keittiön laatikosta. Hän ei tiennyt mikä se on, eikä siis ollut hoksannut sitä kenenkään muun omaisuudeksi.


Nämä molemmat löydöt tein samana päivänä ja se vasta kummallista olikin. Vielä on yksi tärkeä juttu hukassa, nimittäin korinpohjatyllani. Siitä viimeiset havainnot on toukokuun paikkeilta. Joten silmät auki kaikki tutut, jospa se löytyisi teidän keittiöstä?

Ei kommentteja: