torstai 30. joulukuuta 2010

Silmänruokaa Lontoosta!

Kävimme siskoni ja kahden ystävämme kanssa Lontoossa joulun alla. Tällä kertaa en käynyt ainoassakaan leivontatarvikekaupassa. Jotain kyllä tarttui mukaan Harrodsilta, sekä ruokakaupoista. Tässä kuitenkin hieman silmänruokaa Harrodsin tavaratalon konditoriasta. Ostimme ystäväni kanssa parit muffinssit mukaan ja kyllähän ne maistuivat ihan hyvälle :)Jelly Belly (Jelly beans) valikoima ihastutti! Noissa hedelmäkarkeissa on siis vaikka mitä makuja ja niiden syöminen on melko jännää, sillä kaikki maut eivät ole kovin hyviä :D
Cupcake maker? Mihin kohta enää tarvitsee uunia?


Kuvat otettu lainakameralla. Vaikkakin Joulupukki oli kuullut toiveeni ja minulla on nyt oma rakas Canon eos 1000D <3

9 kommenttia:

Sumi kirjoitti...

Oi mitä herkkuja, hurjan paljon! JellyBellyjen maun kuvauksesta tuli mieleen Harry Potter-karkit,mitä ne nyt olikaan... Bertie Bottin jotakin...? :)
Lontoossa onkin varmaan vaikka mitä nähtävää!
Hyvää uutta vuotta!

Vaahtera kirjoitti...

Kieltämättä ne tuo mieleen Potterista tutut Bertie Bottin jokamaun rakeet :D Voihan olla että niiden esimaku onkin Jelly Bellyissä. Jelly Bellythän ovat amerikkalaisia, mutta rantautuneet toki muuallekin.

Kiitos samoin Sumi, hyvää uuden vuoden alkua!

Helmi.fi kirjoitti...

Omapas herkullisen näköisiä kuvia. Olen aina miettinyt muiden blogeista kauniita leivoshyllykuvia katsellessani, että miten tuolliasesta valikoimasta osaa valita yhden tai kaksi? Mahdoton tehtävä, ainakin minulle.

Hyvää uutta vuotta ja leivonnan iloa!

Maija kirjoitti...

Oi, noi leivokset näyttävät todella herkullisilta! Ihan tulee vesi kielelle kun katselee kuvia (:

Vaahtera kirjoitti...

Helmi.fi: Itsellä ainakin valikoituu ne mitä juuri sillä hetkellä tekee mieli :D Näin kaukaa katsottuna valinta tuntuu vaikeammalta.
Samoin sinulle oikein hyvää uutta vuotta!

Maija: Eikös vain ;)

cebic kirjoitti...

Oi miten ihana reissu ja upeita kuvia! Tahtoo kans ulkomaille... <3

Juu tuo Shakerin koulutus oli tosi upea kokemus. Oli tosi mukavaa. Niiden kerrostettujen juomien tekeminen vaatii vähän tietotaitoa, ihan joka kuppilassa ei välttämättä ole tarpeeksi kumpaakaan eikä aineksiakaan. Mut olishan se kiva, jos Suomeenkin saatais enempi tätä drinkkikulttuuria. NAm!

Vaahtera kirjoitti...

Cebic: Ulkomaanreissut on kyllä niin ihania!

Muistan kerran kaverini tilanneen kaksikerroksisen drinkin ravintolan listalta. Ohessa olis siis kuva ja drinkissä oli muistaakseni ainakin jotain kermaa ja likööriä. Kohdalle sattunut työntekijä ei osannutkaan tehdä sitä kaksikerroksiseksi, vaan drinkistä tuli täysin sekamelska. Huups.

Kazza kirjoitti...

Apua... meinaan hukkua omaan kuolaani noiden kuvien näkemisen jälkeen. :P Tämä ei todellakaan motivoi vahtimaan syömisiä, niinkuin olen yrittänyt... nyt heti leipomaan jotain!
ps. Ihana blogi sinulla, aivan uskomattoman hienoja leipomuksia! :) Itsekin rakastan leipomista, mutta niin harvoin raaskin/ehdin harrastamaan sitä :(

Vaahtera kirjoitti...

Kiitos Kazza :) Tsemppiä syömisten vahtimiseen, täälläkin sitä kaivattaisiin välillä :D