sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Liian hiljaista?

Blogissani on ollut viime aikoina melko hiljaista ja kirjoituksia on ilmestynyt vain silloin tällöin. Ihanaa, että täällä on silti käynyt ihmisiä ja jokunen on jaksanut kommentoidakin :) !

Hiljaiseloon on montakin syytä. Jätin jo melkein vuosi sitten kesken leipuri-kondiittorin opinnot. Syksyllä palasin taas koulunpenkille, kuitenkin eri oppilaitokseen. Vietän nyt aikaani yliopiston nurkissa ja sen lisäksi hääräilen uunien ääressä rahapussia täyttäen. Näiden lisäksi on vielä rakkaita harrastuksia, joista en luovu millään. Leivonta ja tämä blogi ovat tietysti tärkeitä asioita, joista en niistäkään halua luopua. Onneksi saan tuota uunihääräilyä harrastaa ihan palkan kera, mutta ne tuotokset eivät tänne blogiin oikein päädy.

Toinen syy hiljaisuuteen on surkea kamerani. Kameralla saa "ihan ok" kuvia päivänvalon aikaan, mutta muulloin otetut ovat aivan kamalia. Lainaan välillä äidiltäni järkkäriä ja otan sillä kuvia aina kun on mahdollista. Kuitenkin kuvat usein sitten jäävät kameraan ja saan ne itselleni ties milloin. Olenkin esittänyt joulupukille ison toiveen uudesta hyvästä kamerasta, sillä mitään muuta en tarvitsisi niin paljoa!

Pysykää ystävät hyvät linjoilla, sillä siellä äidin kamerassa odottelee kakkuja, juhlia yms. tänne tullakseen. Joulupukkia voi myös halutessaan painostaa tässä kamera-asiassa ;)

4 kommenttia:

Helmi.fi kirjoitti...

Jätit opinnot kesken lähes vuosi sitten ja asia valkeni minulle vasta nyt? Saanko kysyä, että eikö tuo ollut sitä mitä olit odottanut? Itsellä ois haave saada joskus leipuri-kondiittorin paperit, mutta taitaa jäädä haaveeksi...

Onnea uuteen opiskelusarkaan ja työhön. Täällä seuraillaan. Omakin blogi on aika pitkään ollut telakalla, vaikka kakkuja on tullut väsättyä, ei aikaa blogin päivittämiseen tunnu löytyvän.

Vaahtera kirjoitti...

Pikkuhiljaa koitin vihjailla asiaa täällä blogissakin, mutta en kokenut tarvetta suureen ääneen kuulutella :D


En usko, että ala vastaa monenkaan leipomisbloggaajan odotuksia. Enemmän blogissa näkyviä taitoja olen oppinut muiden blogien kautta kotona kokeilemalla, kuin alaa opiskellessa. En myöskään viihtynyt kovin itse oppilaitoksessa ja toisekseen tunnet enemmän omaksi alakseni lasten kanssa työskentelyn. Leipominen on se kakkosjuttu, vaikka tärkeää minulle sekin :)

Kiitos! Päivitellään molemmat kun ehditään, eikös juu!

Toscapulla kirjoitti...

Kyllä täällä aina silloin tällöin minäkin piipahtelen.

Hiljaiseksi on käynyt tuo minunkin blogini. Kun ei ole omaa kameraa niin kuvien saaminen on kovin satunnaista. Pitäisiköhän munkin ottaa vinkistä vaarin ja kirjoittaa joulupukille? :)

Vaahtera kirjoitti...

Toscapulla: Mukava kuulla, että sinäkin jaksat seurailla! Ehdottomasti kannattaa kirjoittaa pukille ja se on kanssa melko tehokasta kun huutelee ääneen mitä haluaa. Kyllä se "pukki" sit kuulee mitä toivotaan :D