perjantai 26. helmikuuta 2010

Yoda-koriste

Pikkuveljeni 9v. synttäreitä on juhlittu jo lastenjuhlien merkeissä. Hänellä on nyt Star Wars-kausi menossa ja muusta ei puhutakaan (no okei, ehkä vähän Risto Räppääjä-elokuvistakin). Yhdessä sitten päädyimme kaverisynttäreiden Yodakakkuun, johon päälle tuli tällainen Yodan pää. Aivan mainiot vaihekuvat pään tekoon löysin Rouva Veen blogista, kiitos KRE :) En olisi kyllä osannut tehdä tätä ilman noita vaihekuvia, sillä en omaa tuollaista moniulotteista ajattelukykyä...

Koriste on sallisen vihreää marsipaania, jota värjäsin lisää Christmas green-pastavärillä, Tomuvärinä vihreä, sävyltään Apple green (joka olikin ainoa vihreä, ei kimalletomuväri, mitä minulta löytyi). Silmiin käytetty Extra White valkoista, Christmas green-pastaväriä ja mustaa pastaväriä. Yoda on kuvissa todella erivärinen, vaihtelee limentapaisesta vihreästä-maastonvihreään, joten sinänsä värisävy ei ollut niin vakava asia.

Vielä salaman kanssa otettu kuva, koristeen oikea väri on jotain tämän salamakuvan ja ilman salamaa kuvan väliltä.


ps. Juhlissa räpsin kuvia äitini uudella Sonyn digijärkkärillä. Melkein lähti salaa mukaani se kapine, niin paljon parempi kuin minun romukamerani.

5 kommenttia:

Helmi.fi kirjoitti...

Upea,, upea, upea Yoda. Pitääkin joskus yrittää tuollaisen kohokuvan tekemistä, jos kerta ohjeilla suht helppoa on.

Sirpa kirjoitti...

Joo miekin olen nähnyt sen ohjeen ja haluan kokeilla moista :D Mutta upeasti olet tehnyt Yodan! HUippu!

Rouva V kirjoitti...

Hieno...
Eipäs ol tullu täälläkään piipahdettu piiitkäään aikaan ja oot tehny sillä aikaa vaikka ja mitä hienoa =)

cuisine kirjoitti...

Nauratti todella paljon toi yoda, siis todella hieno, sai mut vaan repeämään kun tulin tänne sivulle ja ensimmäisenä naamalle iskee yodan pää :'D Hyvännäköiset sivut!

Vaahtera kirjoitti...

Helmi.fi: Joo ehdottomasti kannattaa kokeilla! Pitäisi googletella, jos löytyisi noin hyviä ohjeita muihinkin hahmoihin!

Sirpa: Kiitos :)

ROuva V: Kiitos, kiitos. Päivitystahtini on tainnut kyllä hidastua viime aikoina, mutta paljon olis "näytettävää" varastossa :D

Cuisine: Kiva kun eksyit tänne :) Onneksi naurun sanotaan pidentävän ikää ;)