perjantai 20. marraskuuta 2009

Heipsis!

Pyydän taas kerran anteeksi tätä syvää hiljaisuutta, joka on vaivannut blogiani viime viikot. On mukamas aina niin kiire ettei ehdi oikein mitään mitä ehkä haluaisi tehdä. Koulussa opinnot on siinä vaiheessä, että vajaat 5 jaksoa (vajaa vuosi siis) on opintoja jäljellä ja opinnäytetyön käytännön osuus meni tänään purkkiin. Enää vain jäljellä se kirjoittamisen osuus, "pikkujuttu" siis :D Opinnäytetyöni aiheena on maidottomat/gluteenittomat leivonnaiset. Lopullinen nimi on vielä työn alla. Työssäni olen kehitellyt nyt kolme erilaista gluteenitonta/maidotonta leivonnaista. Kyllä on ollut paljon miettimistä välillä, että mitä voi laittaa ja mitä ei, niin että leivonnaiset tosiaan sopivat näille allergikoille.

Kakkuja on tullut kyllä tehtyä kotona jonkin verran. Yksi tuparikakku, pari isänpäiväkakkua, 11v. synttärikakkua...mutta tällä hetkellä niiden postaaminen ei onnistu. Lainasin nimittäin tietokoneeni muun perheen käyttöön, kun heidän oma rikkoutui ja kaikki kakkukuvat ovat omalla koneellani, tottakai. Mutta kunhan saan koneeni takaisin niin laittelen tänne sitten kuvia ja juttua niistä kakuista.

Pian tulee muuten kaksi vuotta blogini perustamisesta!

Aurinkoisia alkutalven päiviä teille kaikille :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen seurannut herkullista blogiasi pitkään! Nyt lopputyöhösi liittyen kinuaisin kookosjauhoilla (gluteenitonta nannaa) tehtyjen leivonnaisten ohjeita---jauhoja tuli ostettua, mutta onkin yllättävän hankalaa löytää soveltuvia ohjeita. Kookoksen maku on hyvä, mutta tulee kuivia käppyröitä...apua?

Vaahtera kirjoitti...

Hei Anonyymi!

Kiva kun vierailit blogissani! Tarkoitatko ihan kookosjauhoja, vai hiutaleita? Voisin ihan kookosfanina kokeilla kyseisiä jauhoja, jos neuvot mistä niitä voisi hankkia?
Olen tehnyt eräällä ohjeella kookoshiutaleista kookoskakkusia, joista tulee aika nameja, ehkä ne onnistuisivat myös jauhoilla.