torstai 3. syyskuuta 2009

Butterscotch Biscuits = Toffeekeksit



Ohje vihkosesta Salmon: Favourite Biscuit Recipes, traditional home-made plain and fancy biscuits.

-8 oz (noin 230g) fariinisokeria
-4 oz (noin 115g) voita (margariini käy myös)
-1 tl vanilja-aromia
-1 kananmuna, jonka rakenne on rikottu
-12 oz (noin 345g) vehnäjauhoja
-½ tl suolaa

Laita uuni lämpenemään 180-asteeseen. Sulata sokeri, voi ja aromi kattilassa miedolla lämmöllä, varovasti. Siirrä seos kattila liedeltä pois. Kun seos on jäähtynyt lisää rikottu kananmuna, sekoita. Sihtaa jauhot ja suola. Sekoita jäähtynyt sokeri-voi-aromiseos jauhoihin. Sekoita tasaiseksi. Kauli taikina levyksi ja ota haluamallasi muotilla kuviota. Paista noin. 15 min. Kunnes kekst ovat saaneet kevyesti väriä. Anna jäähtyä hyvin ennen keksien siirtämistä

Spritsasin kekseihin tummalla suklaalla 20, sillä keksit olivat tarjolla syntymäpäivilläni.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen tehnyt jo kolme kertaa näitä keksejä, aina menevät samana päivänä kun on niin hyvää! :)

Vaahtera kirjoitti...

Tosi kiva kuulla :)