lauantai 2. toukokuuta 2009

Terveiset Englannista!

Terveisiä täältä aurinkoisesta Englannista! Ensimmäisen viiko ajan olen ihmetellyt kauppojen hyllyjä. Sieltä löytyy jos jonkilaista tavaraa. Siis puhun nyt ruokakaupoista. Leivonnan kohdalta löytyy sokerimassaa, marsipaania, kreemiä, värejä, koristeita, suklaahippuja, leivontamixejä yms. Lapsille on omia cupcakespakkauksia, jossa tulee mukana vuoat, taikinamix, kreemi ja esim. tuomasveturikoristeet, sekä koristelugeeliä.

Täällä kaupungissa on myös keittiötarvikekauppa, jossa tänään tein ensimmäiset ostokset. Värit ovat täällä todella halpoja! En kyllä tiedä niiden laadusta, mutta kaupassa halvimmat ovat noin 50 senttiä pullo. Vielä ei kannata elintarvikkeita kotiin viemiseksi ostella, että on sitten mahdollisimman pitkät päiväykset. Muffinssivuokiin olen aivan hullaantunut, kun suomessa niitä ei saa kuin perusvalkoisena kaupasta.

Tässä siis saalis:

- Australialainen lastenkakkukirja
- Silikoniset minimuffinssivuoat 12 kpl
- Minimuffinssivuoat 200kpl
- Kultaiset muffinssivuoat 40kpl
- Kolme ihan mini piparimuottia (halk. ehkä 2cm)Tässä kakku, jota söimme tänään täällä perheessä merkkipäivän kunniaksi. Se ostettiin paikallisesta ruokakaupasta, eikä hinta huimannut päätä.
Moni kakku päältä kaunis...aika sokerilta se vaan maistui :D

4 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Ihan kateellisena täällä kuolaan shoippailujesi perään ;)

Vastikään itsekin Englannissa olleena, tiedän että siellä kaupoissa saa huokeella jos ja vaikka mitä ja PALJON erilaisia ihanuuksia!!

Mukavia hetkiä siellä!!

Ewelyn kirjoitti...

OI että sinne ku pääsisi!!!

Sähän voit ostaa muutaman matkalaukullisen kakkutarvikkeita, ja kaupata sitten täällä meille kakkubloggaajille, jookos =D

Mukavaa matkan jatkoa =)

Helmi.fi kirjoitti...

Terveisia Englantiin!

Täällä sitä kateellisena katsellaan, mitä kaikkea ihanaa olet löytänyt. Jos löydät vielä muotoiltavaa suklaamassaa, taidan lentää sinne sun perässä. Sitä kannattaa ostaa ainakin kokeeksi, koska täältä ei semmoista saa. Ja uskoisin sen maistuvankin paremmalta kuin marsipaani ja sokerimassa.

Mukavaa matkaa!

Vaahtera kirjoitti...

Pia: Niin löytyy! En ole kyllä löytänyt vielä tuota valmiiksi kaulittua sokerimassaa, mitä sinä ostit. No ehkä Lontoon kaupoista sitten :) Kiitos!

Ewelyn: Juu-u, kuhan mahtuisi omat tavarat laukkuun paluumatkalla. Taitaa nyt mennä jo kiloraja yli :D On tullut vähän muutakin osteltua kun näitä leivontajuttuja.
Kiitos :)

Helmi.fi: Kiitos :) Sain yhdellä sly-kierroksella tuota suklaamassaa (käytin viulukakkuun) ja se oli kyllä aika makoisaa. Sitä täytyykin muistaa metsästää, hyvä kun muistutit! Täällä on ruokakaupassa myös suklaa- ja vaniljauutetta. Niitä näkyy käytettävän amerikkalaisohjeissa. Sellaiset täytyy ostaa ainakin kokeiluun.