tiistai 7. huhtikuuta 2009

Partylite-kakkuTätini pyysi minua tekemään kakkua Partylite myyjien kahveille. Halusin tehdä jotain hempeää ja kaunista, koska sellaisia moni partylite tuote on.

Kakussa on 5 munan pohja, sisällä vadelmia, mangoa ja diplomaattikreemiä (puolet kermavaahtoa, puolet vaniljakreemiä). Kostutus vadelmamehulla.

Päällä flora vispiä, kera van.kreemijauheen, tomusokerin ja vaniljasokerin. Sivupursotukset lehtityllalla, reunapursotukset tähtityllalla ja päällinen koristeraapalla vedetty. Hieman jäi raapanvetojen sauma näkyviin ärsyttävästi. Kukat muotilla tehty sokerimassasta/marsipaanista ja kimalletomuvärillä piristetty. Lehdet marsipaania. Koristesokeri/hile Dr. Öetkerin princess lillifee-koristepakkauksesta.

Kuva on nyt sellainen, kun on. Ennen kakun viemistä otin nopsasti kuvia ja tietysti kameran akku loppui juuri...mutta sain minä tämän kuvan otettua :)

ps. Löysin kirpputorilta 5 tyllaa hintaan 0,5e yhteensä! Tyllat ovat samoja kun esim. harjoittelupaikkani konditoriassa on käytössä. 3 erikokoista tähtityllaa, nauhatylla ja kierretylla.

5 kommenttia:

maarit kirjoitti...

kiitos vaan hyvää oli! ja todella kaunis, ei voi muuta kuin ihailla taitoa! =)

Vaahtera kirjoitti...

Kiitos Maarit, hyvä että maistui!

Anonyymi kirjoitti...

Mirkku myös täällä kiitteleepi kakkusesta!
Ja hei, minäkin sain viikonloppuna elämäni ekan raapan! Yes! Anoppi toi kaikkea kivaa leivonta-aiheista IKEAsta ja sai sitten hyvät naurut katsoessaan kun minä ihan into pinkeenä sitä kassiani pengoin. Kuin pikkulapsi jouluaattona! :)

Hönttä kirjoitti...

Ihana kakku!! Tosi kaunis, pursotukset aivan loistavat!

Lessu kirjoitti...

Ihana! Opiskelen Espoossa :) Ootko ekal, tokal vai kolmannella vuodella? :)