torstai 26. helmikuuta 2009

Appelsiininen täytekakku



Tämän kakun tein mummolleni syntymäpäiväksi. Pohja on itseasiassa tällä kertaa kaupan, koska sellainen sattui olemaan ja se piti käyttää pois ennen vanhenemista. Pohja oli suorakaiteenmallinen kolmikerroksinen, mutta tein siitä soikion, jotta kakku mahtuu kakkukupuuni.

Sisällä:

Appelsiinimousse
-1 pkt (2pss) Blåband appelsiinimoussea suklaahipuilla, kuohukermaan tehtynä
-1 rasia viola appelsiinituorejuustoa

Välissä myös kevyttä Den Gamle Fabrik trooppiset hedelmät-hilloa. En käyttänyt hilloa keveytensä vuoksi, vaan makunsa. Hillo maistuu hedelmille, eikä tuo liikaa makeutta kakkuun.

Kostutus vaniljamaidolla ja pursotukset Flora vispiä (Vaniljakreemijauheella, tomusokerilla ja vaniljasokerilla höystettynä). Koristeena ihka ensimmäiset kermaruusuni myös samaa vispiseosta, ripauksella lisää vaniljakreemijauhetta ja tipalla aprikoosin väristä elintarvikeväriä. Teksti ja kiemurat punaista koristelugeeliä.

Kakku teki hyvin kauppansa!





Ei kommentteja: