torstai 15. tammikuuta 2009

Tammikuun Sly

Jo viime viikon lopussa posti toi minulle pakettilappusen, mutta ehdin hakea paketin vasta eilen.
Ja mitä ihanaa sieltä taas paljastui! Teemana oli siis lempivärini, joiksi taisin ilmoittaa punaisen, oranssin, ruskean, vihreän ja keltaisen. Tykkään oikeastaan aika monista väreistä. Sininen on ehkä se vähiten oma, mutta sekin menee. Mieltymyksissä tulee aina kausia, nyt minulla taitaa olla vihreä -ja kultabuumi menossa. Kulta siis lähinnä tavaroissa, mutta vain sellaisena vanhahtavana, ei blingblinginä. Mutta kaikki paketissa miellytti väriltään, että muutenkin:

-Hedelmäsekoitus
-Appelsiinimakuisia kakunkoristeita
-Aurinkoströsseliä
-Punaista ja vihreää koristelugeeliä
-värillistä raesokeri (valkoinen, punainen, keltainen)
-Marimekko lautasliinoja (ihania!)
-Ja ihana Tilda-kortti taasen!Sly:kseni paljastui..............................Hanna!
Kiitos paljon paketista ja kaikista tämän kierroksen paketeista. Kaikki ovat olleen niin kivoja paketteja ja sisällöt mieluisia ja tarpeellisia.
Kiitos!

Nyt onkin Sly5 lopussa ja itse pidän ainakin seuraavan kierroksen ajan taukoa sly:stä. On kyllä kummallista, kun on vuoden päivät tullut paketteja, ja nyt ei tulekkaan? No, mutta leipominen ei onneksi lopu :)

Lisäys: Heti tänään pääsin käyttämään sly:n lähettämää väriraesokeria. Tein nimittäin pullia isovanhempieni luona:Kuvassa ihan tavallisia pikkupullia, mutta tein myös korvapuusteja ja kierrepullia, joissa vaniljakreemiä, kera kookoshiutaleiden, Nam :P Kivan värikkäitä nuo sokerit, varmasti lasten mieleen!

Tästä tuleekin mieleeni juttu lapsuudesta, jolloin väriraesokerissa oli myös vihreitä rakeita:
Siskoni kanssa olimme innoissamme saaneet leipoa äidin kanssa pullaa ja laittaa juuri tätä väriraesokeria niiden päälle. Veimme sitten tutuille pullia ja kehuimme itse juuri tehneemme ne. Seuraavana päivänä tutut ihmettelivät äidille, miten pullissa on jo hometta päällä? :D

Onkohan ne vihreät rakeet poistettu juuri siksi?

Tämä ei nyt ehkä kuitenkaan ole se varsinainen sly-leivonnainen, sillä paketin sisältö houkuttelee suuresti kakun tekoon...

Ei kommentteja: