lauantai 31. tammikuuta 2009

Tammikuun sly-suklaapalat

Näin viimeisenä sly-kuukautena ajattelin panostaa vähän enemmän sly-leipomukseen ja tässä tulos.

Chilisuklaapalat

Laitoin tavallisen mokkapalataikinan sekaan Fazerin maya-chilisuklaata sulatettuna, sekä myllystä chilisuklaarouhetta. Taikinassa maistui chili, mutta paistoin jälkeen ei enää juurikaan :( Kuorrutteena tummaa suklaata ja koristeeksi koitin pursotella sly:n lähettämilla koristelugeeleillä chilin kuvia.

Sitruunasuklaapalat

Mokkapalataikinassa sitruuna-aromia seassa ja kuorrutteessa kahvin tilalla sitruunamehua. Koristeina slyn lähettämää strösseliä.

Kiitos vielä sly:lleni kierroksesta ja kaikista ihanista lahjoista, sekä emolle emoilusta!

ps. Jo joululomalla aloitin tervaleijonakeksien kehittelykokeilut, joten päivitystä on sillä saralla tulossa tänne aivan lähiaikoina!

6 kommenttia:

Katri-emo kirjoitti...

Upeat koristeet olet tehnyt geelillä! Minä mietin ihan tosissani, että onko tollasia irtokarkkeja myytävänä, mut sit luinkin sun pursottaneen ne... =D

Insanity_ kirjoitti...

Tosi herkullisen näköisiä, ja nuo koristeet.. Ihan mielettömän hienot!
Ehkä tähän ois saanu enemmän chilin maistumaan jos oisi pistänyt vaan enemmän rouhetta?
Mie testaan joku kerta kun aikaa jää.. chili on herkkua..

Kakkukimara kirjoitti...

Ihania on. Itse olen juuri avannut oman blogini, lisäilen sinne ohjeita kunhan lapsiltani ehdin. Linkitän sinut sinne myös, tule vierailulle ja linkitä minut jos haluat, muutkin halukkaat saavat linkittää.

http://kakkukimara.vuodatus.net/

Nina kirjoitti...

VAU, upeita!! Ihana idea..

Helmi.fi kirjoitti...

Hienoja on ja varmasti maukkaita! Kovasti olen kaivannut blogiisi uusia päivityksia. Viekö opiskelu mehut vai pidätkö leivontataukoa? Toivottavasti täne kuitenkin jatkossakin ilmestyy kaikkea ihanaa :)

Vaahtera kirjoitti...

Kiitoksia kaikille kommenteista ja kehuista!

Helmi.fi: En aio blogia unhoittaa :) Nyt päivittelen lomalla tiheään tahtiin, kun taas jaksaa ja ehtii! Kiva, että joku odottaa päivityksiäni :)