sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Ostoksilla HelsingissäItsepäisyyspäivän vietin juhlien ystäväni ylioppilaaksi pääsemistä pääkaupunkiseudulla. Samalla reissulla kävin ostamassa joululahjoja ja itselleni leivontatarvikkeita :) Ihan kaikkea en saanut mitä olisin halunnut, sillä Cafe cake away:ssä oli hieman hyllyt tyhjillään, mutta onpahan vielä jotain mistä haaveilla.

Stocmannilta ostin kaivattua Marshmallow fluffia(eli vaahtokarkkilevitettä), ruusutylla ja Bonne maman kastanjatahnaa. Tuo kastanjatahna kuulosti niin mielenkiintoiselta, eikä sitä varmasti saa jyväskylästä, joten se lähti mukaani. Täytyykin maistella ja miettiä, mihin sitä voisi käyttää?

Kokkipuodista mukaani puolestaan lähti iso lehtitylla, sekä ensimmäinen oikea silikonimuotti. Kukka-sellainen.

Cafe cake awaystä olisin ostanut 500g valkoista sokerimassaa, mutta se oli loppunut suuren kysynnän vuoksi. Niinpä ostin viimeiset 2 pkt vaaleanpunaista sokerimassaa. Ja vielä lisäksi 4 kakkuraappaa.

2 kommenttia:

Helmi.fi kirjoitti...

Ihania ostoksia. Tuonne cafe cake away:hin olenkin pitkään haaveillut pääseväni, puhumattakaan tuosta ihasta vaahtokarkkilevitteestä. Innolla jään odottamaan mitä loihdit siitä.

Minäkin olen joskus ostanut tuota vaaleanpunaista sokerimassaa, kun valkoinen on ollut loppu (tuntuu olevan nyt aika monesta paikasta). Mutta siitä tulee ihan kivan värisiä, kun sekoittaa vaalean marsipaanin kanssa.

Mitenkäs opiskelut ovat sujuneet? Mitäs olette loihtineet? Niistäkin saa laittaa tänne rapsaa, innolla lueskellaan :)

Lämmintä joulun odotusta!

Ps. Eipä ole tullut mieleenkään, että voisi alkaa taas haalimaan kakkutarvikkeita itselle joulahjaksi... pitääkin toteuttaa pikimmiten!

Vaahtera kirjoitti...

Mietin hetkisen tuolla stokmannilla, että pitäisikö tuoda pari ylimääräistä purkkia ja tarjota sinulle. Mutta niissä ei ole kovin pitkä päiväys, niin en sitten ottanut riskiä :/ No ensikerralla sitten :)

Tuolla cafessa ne sanoi, että niiden tuotteita oli mainittu 3 lehdessä ja sen myötä hyllyt oli tyhjinä...ja toimituskin takkuili, hyllyyn jäi minun jälkeen vain yksi musta sokerimassapaketti :D

Oletko muuten värjäillyt tuota vaaleanpunaista tummemmaksi? esim oranssiin päin?

Koulusta ei nyt ole mitään ihmeellistä kerrottavaa, kun on keittiöjakso meneillään. Ruokia keitellään ja niin no onhan meillä sitä karkkikurssia (nam) :) Voisihan sitä jotakin raapustella näin jakson lopuksi. JOulun jälkeen hengailenkin 6 viikkoa minimanin hyllyillä!

Samoin sinulle hyvää joulun odotusta, pianhan se jo on :)