maanantai 6. lokakuuta 2008

Broileri-kasvispiirakka

Tätä namia kanapiirakkaa tein myös tilauksesta kummitädilleni.
Ohje suoraan Valion sivuilta.



Broileri-kasvispiirakka (uunipannullinen)

Rahkavoitaikina:
1 prk (250 g) Valio maitorahkaa
250 g Valio voita
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Muotoile taikina suorakaiteeksi ja kääri kelmuun. Anna kovettua jääkaapissa ennen kaulintaa.

Täyte
400 g marinoituja broilerisuikaleita
2 rkl Valio Oivariinia
2 pussia (à 250 g) kasvissuikaleita
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
1/2 tl rouhittua mustapippuria
2 tl paprikajauhetta
1/2 tl suolaa
1 pussi (150 g) Valio pastajuusto raastetta
1 prk (2 dl) Valio ruokakermaa
2 munaa

Ruskista broilerisuikaleet Oivariinissa. Lisää joukkoon kasvikset ja valkosipuli. Anna kasvisten pehmetä hetki. Mausta. Nosta pannu levyltä. Kauli taikina uunipannun kokoiseksi levyksi ja nosta leivinpaperin päälle pellille. Levitä broileri-kasvisseos ja juustoraaste pohjalle. Kaada päälle ruokakerma-munaseos. Paista 200 asteessa 25 - 30 min.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sirunen sano, että oot tehny hyvän näkösiä piirakoita, niin piti tulla oikeen tsekkaan:D..ja oikeessa oli! nams näyttää hyviltä:D! -Epe-

Vaahtera kirjoitti...

kiva kuulla! Voin tehä tuota samaa joskus kun tuut tai tuutte kyläilee taas...kyllä mun kämppä pikkuhiljaa valmistuu :D

Titta kirjoitti...

Oi että olispa pitänyt tänne tulla surffailemaan kun tarvin viime viikonlopuksi piirakkapohjan ohjetta... Löysin sit jostain kirjasta, oli aika kuituinen. Tervetuloa vierailulle! Mut saapi halutessaan linkittää. Mä tekisin samoin jos osaisin... =(