tiistai 30. syyskuuta 2008

Biltemashoppailua

Elämäni ensimmäisen kerran astuin viime viikolla Biltemaan. Alunperin menin sinne ohikulkumatkalla etsimään folioisia leivosvuokia bebejä varten, mutta niitä ei kuulema ole enää valikoimassa :/ no ajattelin samalla katsella työkalupakkeja, siis leipomustarvikkeita varten. Löysin sopivan kokoisen melko sopivan hintaan, joten nyt minullakin on oma koristelupakki :) Olikin jo aika saada kaikki tarvikkeet järjestykseen!

Tässä se on, tadaa:
Sieltä mukaan lähtivät myös tässä kuvassa näkyvät koristelusabluunat.

Piparimuotit ja marsipaanimuotit ovat sitten sellaisessa karkkilaatikossa, kun eivät tähän mahtuneet ja marsipaanit samanmoisessa myös.

ps. löysin folioisia leivosvuokia sitten edullisesti sokoksen 3+1 päiviltä 30kpl 1e :)

7 kommenttia:

Helmi.fi kirjoitti...

Tuon kyllä kätevä käytössä. Kerrankin minultakin löytyy tarvikkeet heti, eikä tarvitse miettiä, että mihin se nyt laitoinkaan. Minulla on tuollainen iso ja sitten sellainen pienempi. Vielä pitäisi hankkiä yksi iso, että saisi edes suurimmanosan pois silmistä. Mitenkäs sinun opiskelusi ovat sujuneet?

Vaahtera kirjoitti...

Hyvin opiskelut sujuu, kiitos kysymästä :)

Nyt on menossa leipomojakso, joten olemme 3 päivää viikosta leipomossa. Nyt meneillään on Pullapitkoja ja Wienereitä.

On tosiaan jäänyt kirjoittelematta noista koulujutuista, mutta odottelen tässä, että saisin luokkakaveriltani kuvia meidän karkinteosta. Niitä olisi kiva laittaa tänne, jos on sopivia :)

Mitä sinulle kuuluu? Alkaako uusi koti olla jo kunnossa?

Pia kirjoitti...

Pakki on kyllä kätevä -> löytyy tosiaan kaikki helposti ja pysyy tavarat järjestyksessä =)

Helmi.fi kirjoitti...

Ihanaa, kyllä koulukuulumisia on vähän kaipailtukin. Herkulliselta kuullostaa, en malta odottaa, että pääsette joskus kakkujen kimppuun...

Uusi koti on jo kunnossa, toki onhan sen syytä ollakin, kun ollaan tässä jo tovi majailtu. Uuteen keittiöön olen ihan rakastunut.

Sinullakin on sitten uusi asunto? Mitäs olet tykännyt? Melkeinpä tunnistan mistä kohin nuo kuvat on otettu -sinun parvekkeeltasiko?

Täällä alkaa jo vinha suunnittelu. Joona täyttää tämän kuun lopussa 5v ja nyt jo kakkuidea lentävät pojalla (saati sitten äidillä) villinä. Katsotaan mitä saan aikaan...

Karkkikuvia (slups) jo odotellen!

Vaahtera kirjoitti...

Pia: niinpä!

Helmi.fi: Jep, uudessa asunnossa olen ja kuvat ovat parvekkeeltani :) Nyt tiedätkin missä asun :D Tykkään kyllä paljon uudesta kodistani, kunhan vaan saisi kaiken valmiiksi. Tämä, kun on periaatteessa ensimmäinen oma kotini, niin on todella paljon hankittavaa! Ei opiskelijan tuloilla heti kaikkea hankita :D

Olisi niin kiva pitää tuparit ja keksiä sinne kaikkea kivaa tarjoiltavaa, mutta koti olisi kiva olla valmiina sitten. Paljon on jo ideoita niitäkin juhlia varten.

Joona saa varmasti upeat tarjoilut synttäreilleen! En malta odottaa, millaisen kakun loihditkaan?

Meillä on kanssa parin viikon päästä pikkusiskoni 4v. synttärit ja sinne olen jo suunnitellut vaikka mitä. Siitä alkaakin kunnon kakkuputki, kun lähes viikon välein, ovat ne juhlat, äitini synttärit/isänpäivä ja serkkuni synttärit. Pääsen oikein urakoimaan kakkuja :P

Itseasiassa reilu viikon päästä minulla on jo kakku-urakka Isoiso-tätini muistotilaisuuteen ja kakkujen lisäksi mahdollisesti pulla, keksiä yms.

Joten leipomisia ON luvassa :)

Anonyymi kirjoitti...

hihih, aika hauska :) t.memelia

cebic kirjoitti...

valitettavasti ei ole ylimääräisiä kultatarroja, mutta eipä ne mitään auttaisikaan edes, kun ne tarkistaa laskuista, että on tarpeeksi suuri määrä maksettuja tilauksia :)