sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Voittopaketti

Jo vähän aikaa sitten voitin Sofiellan Herkkuhetkiä-blogissa kakunsuunnittelukilpailun. Lapista saapuessani pakettilappunen odotteli ja paketista paljastui vaikka mitä ihanaa! Kiitos NIIN paljon Sofiella!


Paketista löytyi siis:
- Valkoista marsipaania
-Wiener nougat crushia
- Valkoista leivontasuklaata
- Kaksi kukkamuottia
- Pinkki kimalletomuväri
-Punainen ja vihreä kukkatomuväri vai tomuväri?
-Baby maize ja Dusky pink tomuvärit?

Kukas minulle kertoisi mitä tomuvärejä nuo nyt ovat :D ? Minulla on ennestään vain pari kimalletomuväriä.

3 kommenttia:

Helmi.fi kirjoitti...

Onnea voitosta!

Punainen ja vihreä ovat tavallisia tomuvärejä, nuo hopeassa taustassa olevat (kuten tuo pinkki) ovat sitten kimalletomuvärejä. Käytetään vähän samaan tapaan, mutta itse maalaan myös tomuväreillä kuvia marsipaanille (lisään vähän vettä joukkoon ja sekoitan tasaiseksi), ainakin valkoisesta tulee näin paljon parempi kun wiltonin nestemäisestä. Kimalletomuvärejä olen käyttänyt pääasiassa koristeiden viimeistelyyn.

Vaahtera kirjoitti...

Kiitos, kun neuvoit kokemattomampaa:)!

merewen kirjoitti...

Itseasiassa punainen ja vihreä (blossom tint, vaaleankeltaisella pahvilla) ovat kukkatomuvärejä. Tosi hyviä kukkien ja muiden koristeiden pehmeässä värjäyksessä. Olen itse kokeillut värjätä kermavaahtoa noilla, eikä tullut oikein mitään, eli massan värjäyksessä kannattaa käyttää muita värejä. Sopivat hyvin myös maalaukseen (itse tosin käytän alkoholia veden sijaan).
Olen myös käyttänyt noita oletettavasti edable artin (baby maize ja dusky pink) tomuja koristeiden viimeistelyssä, ja maalauksessa, mutta en ole kokeillut miten käyttäytyy massoja värjätessä kanssa.
Sugarflairin tomut erottaa tosiaan siitä, että hopeisella taustalla on kimalletomut ja vaaleankeltaisella normaalit kukkatomut.
:)