lauantai 14. kesäkuuta 2008

Aurinkoista kesää kaikille!

( Siili meidän kuistilla kesällä -05)

En ole mihinkään blogitauolle jäämässä, mutta luulenpa, että nyt kesällä tulee vähän hitaampaan tahtiin näitä päivityksiä tänne blogiin. Vaikka olenkin työttömänä, niin tuntuu, että on paljon kaikenlaista menoa ja tekemistä. Kesän aikana on muuttokin tulossa.

Joten leipominen jää vähemmälle ja aina ei ole mahdollista päästä välttämättä koneelle (esim. mökiltä). Luvassa on kuitenkin juhannuksen jälkeen kummipojan 1v. tarjoiluja ja eiköhän juhannuskakkukin tule tehtyä ;) Ainiin ja tulihan tuo ensimmäinen nettitilauskin tehtyä Bake and partyn alennuksiin, joten kunhan tuotteet saapuvat kertoilen niistä.

Aurinkoista kesää kaikille ja muistakaa herkutella ihanilla tuoreilla kasviksilla, vihanneksilla ja marjoilla!

3 kommenttia:

Helmi.fi kirjoitti...

Hei. Tulin tännekin utelemaan sitä pikkuserkkuasi, ai miten niin olen utelias?

Ethän vaan nuottiavainvuokaa tilannut? Heti kun näin sen, ajattelin sinua.

Mitäs teet ensi syksynä, olet saanut/hakenut jo alan töitä?

Aurinoista kesää sinulle.

Vaahtera kirjoitti...

Sannahan tuo yhteinen tuttumme on, muistatko?

Kyllä vain, nuottiavainvuoasta se lähti :D sitten tarttui mukaan pari muuta alejuttua ja pari haaveiltua tavaraa ;)

En ole vielä hakenut töitä, mutta katselen kyllä mahdollisia työpaikkoja. Ammattikorkeaan sosiaalialalle kanssa hain ja pääsykokeissakin käväsin, mutta sen kuulee vasta heinäkuussa pääsekö vai ei.
Niin ja kyllähän ne hakupaperit tais mennä tonne leipuri-kondiittorilinjallekki harrastusmielessä, mutta sinne menemisestä vaikka pääsisinkin, en ole niin varma. Kun siinä tulee eteen nuo kelan tukihommat vähän hankalana :/ Hyvää kesää myös sinulle, vielä näin henkilökohtaisesti!

Helmi.fi kirjoitti...

Oiskohan tästä joskus ollut jotain puhetta, kun koin nyt sellaisen deja vuun...

Sannahan on mun erittäin hyvä ystävä, jonka kanssa ollaan säilytty hyvinä ystävinä tuon koulun jälkeenkin. Aivan ihana ihminen.

Vai että leipuri-kodiittoriksi hait. Se olisi se minunkin unelmani, mutta ei kai tässä elämäntilanteessa enään mahdollista. En usko että olisi aikaa/motivaatiota enään opiskeluun ja se asuntolainakin pitää maksaa... Mutta toivotaan, että sulla tärppäsee jonnekkin :)