perjantai 2. toukokuuta 2008

Marsipaanikoristeita

Isälläni on maanantaina 50v-juhlat, mutta juhlimme niitä kotona jo sunnuntaina pikkasen. Minä teen kakun (tottakai!) ja tänään tein jo siihen koristeen.

Koriste on aikalailla matkittu täältä: http://marja1979.vuodatus.net/ eli Marjan leipomuksista.
Marsipaanistahan se on, eli sininen ja pohjan valkoinen on Sallisen ja vihreä Dr. Öetkerin. Numerot on korostettu vihreällä (syötävällä) kimalteella. Numeroista olisi tullut hienoilla muoteilla kauniimmat, mutta eihän minulla sellaisia vielä ole.


Tässä ruusu vielä maidottomaan pikkukakkuun.


Ja pitihän vielä näperrellä muotilla tällänen nuottiavain (kiitos Sly muotista!). Tässä sekoitin tuota vihreää ja sinistä marsipaania ja sivelin kimalteella. Minusta se on kivan värinen. En tiedä tuleeko se mihinkään nyt käyttöön, mutta kun tuo puuhailu on kivaa!

Melko ensimmäisiä kertoja sitä marsipaanin kanssa touhusin, joten harjoitusta vielä tarvitaan. Sen varmaan huomaa? Mutta eiköhän nämä nyt kelpaa kakun päälle kuiteskin. Kakusta on muuten tulossa sitruuna-mansikkakakku :)

6 kommenttia:

Kirsi P kirjoitti...

Ihana koriste!

laila kirjoitti...

Hei. kivat sivut!

kyökkipiika kati kirjoitti...

Kiitos vierailusta:) Joo, melonipallot on tehty nimenomaan pariisinperunaraudalla. Kokeilemaan vaan, hyvin onnistuu ja oli kivan raikasta kakkua!
Ihanan värinen tuo nuottiavain!!

SweetCake Eija kirjoitti...

Hienot koristeet olet tehnyt!!

Jenny kirjoitti...

Vautsi todella hienot koristeet olet tehnyt! Olet kyllä todellinen luonnonlahjakkuus, kun noin kauniita ruusuja olet tehnyt marsipaanista ja tämä oli ensimmäisiä kertojasi! Lisään sinut linkkilistalleni, jos sopii?

Vaahtera kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista ja kehuista! mukavaa saada niitä :)

Minustakin tuo onnistui sinänsä ihmeen hyvin. Petraamista kuitenkin löytyy ;)