perjantai 28. maaliskuuta 2008

Maaliskuun Sly-paketti

Matkalta palatessani minua odotti pakettilappunen. Menin heti samana päivänä sitä innoissani hakemaan, mutta jotenkin kummallisella tavalla lappu ei ollutkaan mukana, vaikka sen varmasti otin? No, hain paketin eilen ja ilostuin kovin :)

Paketista löytyi:
-Silikoninen kuivakakkuvuoka
-Vispilä
-Mansikkatomusokeria
-exotic kuivahedelmä ja marjasekoitus (nam)
-valkosuklaata
-neilikkamuotit (ihanaa!)
-purkki vihreää kimallejauhetta (jos oikein ymmärsin?)

Voi kiitos, kiitos paljon Sly :) Koitin etsiä paketista korttia paljastuksineen, mutten löytänyt. Vielä täytyy siis jonkin aikaa jännätä...vaikka minulla aavistuksia onkin, utelias kun olen :D

Silikonituotteiden mukana ei ollut mitään ohjeita pesuun yms. Olisiko sinulla ne Sly?

Suurkiitos vielä, kaikki tavarat tulevat varmasti tarpeeseen ja mieleni tekisi syödä nuo kuivahedelmät ja marjat jo. Taidan kuitenkin säästää ne leipomisideaa varten :)

2 kommenttia:

SLY2 kirjoitti...

Hei. Silikonituotteet ovat suuremman paketin yhteydestä, siksi niiden mukana ei ollut mitään ohjetta. Niitä voi kuitenkin käyttää samalla tavalla kun kakkia silikonituotteita. Eli kestävät mikroaaltouunia, uunia, pakastusta ja astianpesukonetta. Käyttölämpötilat on -40 - +240 astetta.

Vaahtera kirjoitti...

Kiitos paljon tiedosta slyni :) minulla ei ole vielä paljoa kokemuksia silikonituotteista, joten hyvä tietää nuo perustiedot!